Trouwringen met diamanten

Niets in een trouwring drukt de uniciteit van de geliefde zo duidelijk uit als een sprankelende diamant, die ook uniek is. De waarde van een diamant op een trouwring is gebaseerd op het gewicht (karaat), de kleur (kleur), de slijpvorm (slijpvorm) en de helderheid (helderheid) – dit zijn de beroemde 4 C’s. Een diamant in een trouwring bereikt echter nooit de ideale waardering. Wij bieden u tal van individuele ontwerpen voor uw trouwringen, zodat de diamanten worden gezet zoals u dat wilt. U kunt betaalbare trouwringen vinden met klassieke solitaire-zettingen met heldere diamanten en gladde oppervlakken, evenals meer ongebruikelijke versies met tweekleurige metalen. U bepaalt zelf of uw trouwringen mat of glanzend gesneden moeten worden. De edelsteen kan in een spanningzetting in uw trouwring worden gezet of creatieve randen, randen en subtiliteiten hebben die er bijzonder aantrekkelijk uitzien. De beslissing hoe uw trouwring eruit moet zien, draagt ​​u een leven lang met u mee, in de ware zin van het woord. Het is daarom raadzaam om de tijd te nemen bij het kiezen van uw trouwringen. Neem de beslissing voor uw trouwringen met geduld en liefde. Menig trouwring inspireert het huwelijk tot nieuw geluk na ups en downs.

Trouwringen zonder edelsteen

Trouwringen hoeven niet per se bezet te zijn met een diamant om er stijlvol en glamoureus uit te zien. Sommige bruiden houden van uitgebreide ontwerpen. De trouwringen moeten opvallen. Maar het mag geen diamant zijn – en ook geen andere edelsteen. Naast de klassieke diamant zijn ook de drie andere meest waardevolle edelstenen mogelijk: saffier, smaragd en robijn. Als het niet de bedoeling is dat het een edelsteen is, zijn er andere stijlmiddelen om een ​​ring te versieren. Glansvoegen zijn populair. Gematteerde voegen zien er ook goed uit. In onze trouwringenwinkel vindt u ook waardevolle ringen die versierd zijn met unieke applicaties en ornamenten. Het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen – vooral als u op zoek bent naar iets speciaals.

Welke kleur moeten de trouwringen hebben?

Klassieke trouwringen werden vroeger gemaakt van geel goud. Later werd witgoud steeds populairder, zodat men nu van een klassieke trouwring kan spreken als het een witgouden ring is. Ook rood goud, een goudlegering met een hoog kopergehalte, wordt steeds populairder. Deze tint ziet er bijzonder uit en is zeker niet gewoon. Rood goud wordt vaak gecombineerd met geel of wit goud. In onze winkel vindt u ook eenkleurige trouwringen van roségoud. Trouwringen gemaakt van alternatieve edele metalen Het hoeft niet altijd goud te zijn! Moderne stellen zijn op zoek naar het extravagante. De ringen hoeven niet altijd de aandacht te trekken met hun uitgebreide ontwerpen. Een ander materiaal kan een trouwring uniek maken. Als alternatief voor goud bieden wij ook trouwringen van palladium of platina aan. Deze edelmetalen behoren tot de meest waardevolle die op dit moment kunnen worden gekocht. Ze zijn robuust en maken indruk met hun unieke witachtig-zilverachtige glans.

Tweekleurige trouwringen

Tweekleurige trouwringen zijn niet alleen een goede keuze voor stellen die het niet eens kunnen worden en op zoek zijn naar een compromis. De two-tone kan geweldig zijn als je een speciaal ontwerp wilt. Door gebruik te maken van twee verschillende kleuren goudlegeringen kunnen zeer chique ringen worden gecreëerd.